Vestergaard til D’ BOLD: Drømmer om toppen af Bundesligaen og Premier League

D’ BOLD har haft en snak med en af Danmarks mest lovende forsvarstalenter. Han hedder Jannik Vestergaard og opholder sig for tiden i tyske Hoffenheim.

Det er ikke blevet til meget førsteholdsfodbold i efterårssæsonen bl.a. fordi du blev ramt af en ankelskade? Forventer du at du kan etablere dig i start 11’eren i løbet af det næste halve år?

“Jeg har en klar forventning om, at jeg kan spille mig på holdet. Dette er også en forudsætning for at kunne motivere sig til hver enkelt træning – at man tror på, at man er god nok, og at det kan lade sig gøre at spille sig på,” siger Jannik Vestergaard til D’ BOLD.

Du er fast mand på u21-landsholdet, men hvor langt mener du selv at du er fra det danske A-landshold?

“Det ved jeg ikke. Det er landstræneren alene, der ved det.”

Hvad er dine målsætninger for denne sæson/år?

“Målsætningen for denne sæson er klart overlevelse i ligaen. På det personlige plan er det at få tilkæmpet mig en fast plads,” siger det tidligere Brøndby-talent.

Du har vundet Årets u19-talentpris i 2010, skiftet til Hoffenheim, fået debut i Bundesligaen, spillet 12 u21-landskampe og prøvet mange andre ting men hvad er det fedeste du har prøvet? Hvad er den største oplevelse du har haft?

“Mit største øjeblik var uden tvivl da jeg scorede mit første mål i BL mod Werder Bremen på udebane. En helt ubeskrivelig følelse!”

Hvad er dine drømme og mål? Hvor ser du dig selv om fem år?

“Jeg håber at være at finde i en europæisk topliga. Man ved aldrig, hvad fremtiden bringer, så jeg vil ikke nævne en klub. Dog er drømmen da enten toppen af BL eller PL,” siger den 20-årige midterstopper til D’ BOLD.
Jannik Vestergaard har været i Hoffenheim siden 2010 og har spillet 12 u21-landsholdskampe.
In this article