Rasmus Juul: Dejligt at sammenligne sig med det internationale niveau

Rasmus Juul, AGFFoto: Trine/Vildmedfoto.dk

I dag drager det unge AGF-talent Rasmus Juul med U17 og U19 landsholdet til Tyrkiet, hvor de skal være indtil næste søndag.
Her vil programmet stå på en masse træning og udover det, en kamp mod ungarske Ferencvaros.

Det lovende talent glæder sig særligt meget til at komme ned til det noget varmere klima i Tyrkiet, hvor det er noget sjovere at træne udenfor, end det er herhjemme, på denne tid af året.

-Der skulle vidst kun være 2 dage med regn og så derefter sol og mellem 15-20 grader. Så det bliver jo fantastisk, udtaler den unge AGF’er til D’BOLD.

Han beskriver det selv som en perfekt mulighed, for at for øvet alle de små detaljer som f.eks standardsituationer, netop fordi det varmere klima tillader det.
Alene det at komme på græs på denne tid af året, er noget som spillerne slet ikke er vant til, så allerede her bliver det en væsentlig forskel understreger han.

Særligt ser han meget frem til kampen mod Ferencvaros.

– Det at møde udenlandske klubber, er en god måde at få et indtryk af hvordan niveauet er i udlandet, men også selv se hvor man står i forhold til det internationale niveau, både individuelt og holdmæssigt, udtaler han til dbold.dk

Den talentfulde AGF-dreng håber dog ikke, at det kun kommer til at stå  fodbold hele tiden, men at der også bliver mulighed for at nyde det dejlige hotel som de skal bo på, og måske endda lidt sightseeing i den nærmeste by.

-Vi skal bo på et dejligt hotel dernede, så der bliver højest sandsynligt også plads til en tur i poolen, eller måske en tur en til den lokale by. Nu må vi se, slutter han til D’ BOLD

In this article