Amankwaa håber på flere chancer

Den danske u-landsholdspiller Danny Amankwaa spillede sig i efteråret ind i FC Københavns førsteholdstrup. Her fik dansk-ghaneseren debut i både Superligaen og Pokalturneringen. Hvor hans officielle debut kom i sidstnævnte, i en kamp mod FC Fredericia. Tilværelsen i førsteholdstruppen gør nu, at Amankwaa sigter mod endnu mere spilletid i foråret.

“Jeg håber på nogle flere chancer fra start, det er mit mål for foråret. Jeg må bare forsøge at gøre det så godt jeg kan ved træningen og i træningskampene og så håbe, at det er nok”, siger FCK-talentet til bold.dk.

Danny Amankwaa var senest med i FC Københavs træningskamp i mandags mod Brønshøj. I den kamp scorede talentet udliningen til 1-1 og føler sig da også tættere på holdet.

“Jeg skal gøre det så godt som jeg kan, når jeg får chancen, og jeg føler egentlig, at jeg er tæt på holdet. Senest mod Brønshøj i mandags synes jeg, at det gik godt, så jeg tror på, at jeg går et godt forår i møde”, slutter han over for bold.dk.

Danny Amankwaa har kontrakt med FCK frem til 2015 og er i denne sæson noteret for i alt 8 kampe. Danny Amankwaa indleder sammen med resten af FCK-truppen foråretsæsonen i Superligaen d. 3 marts mod OB.

In this article