Boilesen gør store fremskridt

Det danske back-talent Nicolai Boilesen der det seneste halvandet år har været hårdt præget af skader, gør nu endelig store fremskridt i genoptræningen. Venstrebacken der allerede tidligere har fået sit gennembrud på førsteholdet, træner nu fuldt med førsteholdet igen.

“Det går rigtig godt. Jeg er gået i gang med at træne fuldt med holdet, og indtil videre går det rigtig godt. Der har ikke været nogen problemer – overhovedet, og jeg kan bygge mere på hver dag”, fortæller Boilesen til onside.dk.

Nicolai Boilesen fortæller dog også, at han ikke er klar til comeback på førsteholdet før Marts.

“Der går noget tid. Det er noget, der skal bygges op over tre-fire kampe for reserverne. Når jeg har spillet 90 minutter på reserveholdet, må vi se”.

Når han vender tilbage, er han klar til at tage kampen om venstrebacken op igen.

“Jeg har tiltro till mig selv. Daley Blind har gjort det godt i den tid, hvor han har spillet, efter jeg er blevet skadet. Men i en topklub som Ajax, kan man heller ikke forvente, at der ikke er nogen konkurrence”, slutter Boilesen af.

Starten på Nicolai Boilesens mange skader var tilbage i september 2011, hvor han fik en fiberskade i opgøret mod PSV Eindhoven.

 

 

In this article