Brøndby-drengen da Silva: Det er en drøm

da silva
På trods af kriser, svære lønforhandlinger og rygter om konkurs er Brøndby-truppen netop nu afsted på en træningslejr. På denne tur, har den lovende U19-spiller Patrick da Silva fået lov at tage med. Den unge spiller kan komme til at spille en væsentlig rolle i den back-rotation som Brøndby gennem længere tid har eksperimenteret med.

Senest fik den lovende venstreback lov at starte inde i en træningskamp, som var et led i klubbens træningslejr. Og Brøndby-backen beskriver det hele, med tydelig beundring.

– Det er gået stærkt på det seneste, og nu er jeg så med på træningslejr med Superligatruppen. Det er en fornøjelse at være på tur med dem, man har set op til længe. Det er en drøm for mig at være med og få den chance, udtaler da Silva til klubbens hjemmeside.

Særlig kan han mærke forskel på niveauet fra U19 til Superliga-bold.

– Jeg kan mærke en stor forskel i forhold til U19-niveau. Man bliver hele tiden presset på tempo og fysik, og ens fejl bliver straffet. Så man bliver nødt til at være mere fokuseret i alle situationer fortæller han.

Om sig selv som fodboldspiller, har Silva følgende at sige:

– Jeg vil beskrive mig selv som eksplosiv, hurtig, god en-mod-en, og så kan jeg udfordre. Jeg er dog meget et-benet, så der skal arbejdes med mit højre ben. Mit første-touch og mit overblik skal også blive bedre. Men jeg har kun spillet venstreback i et års tid, så det skal nok komme. Jeg spillede kant før.

Drømmen om debut i Superligaen er altså for alvor blevet sået i den unge fodboldspillers hjerte.

– Hvis det bliver muligt, drømmer jeg om at få debut her i foråret. At komme ind på Brøndby Stadion og spille, det er i hvert fald mit store mål, slutter Patrick da Silva til klubbens hjemmeside.

 

 

TILFØJELSE:

Spilleren har dansk pas, efternavnet stammer fra hans brasilianske mor.

 

In this article