Brøndby-talent bliver trods ærgrelse

Hollandske Vitesse har vist stor interesse for Brøndbys 19-årige Riza Durmisi, men et skifte blev ikke til noget – fokus er indstillet på Vestegnen.

I januar bekræftede Vitesse-direktør Ted van Leeuwen at interessen for Durmisi var der og det lød ikke dårligt i Durmisis ører, som gerne ville af sted til det hollandske inden transfervinduet var ovre. Skiftet blev dog ikke til noget og Durmisi er stadig på hans BIF-kontrakt, der varer indtil sommer.

Trods ærgrelsen over det mislykkede skifte er den 19-årige defensiv-spiller dog klar på mere bold med Brøndby: ”Selvfølgelig ærgrer jeg mig over, at det ikke blev til noget, for jeg ville gerne afsted. Jeg har hele tiden været glad for at være i Brøndby, men jeg følte bare, jeg trængte til noget nyt luft. Men nu sørger jeg for ikke at fokusere på Vitesse eller andre klubber. Det er Brøndby, det handler om og den svære forårssæson, vi går i møde,” fortæller Riza Durmisi til tipsbladet.dk.

Brøndby-manden er for tiden skadet med en seneskade mellem hoften og lysken og har været det siden november.

In this article