Brøndby-talent: Fedt at måle sig med de bedste

Brøndbys u17-hold har de seneste to sæsoner vundet danmarksmesterskabet for u17-hold, hvilket er et glimrende bevis på at de er en af Danmarks absolut førende indenfor talentudviklingen.

En af de helt store stjerneskud de seneste to sæsoner er Daniel Holm, som to sæsoner i træk er blevet topscorer og dermed har haft en stor indflydelse på guldet. Nu spiller Daniel Holm på u19-holdet og på trods af at han mere bliver brugt som kant og ikke scorer ligeså mange mål, så er han glad for at være gået niveauet op og endda også fået uofficiel debut for Brøndby i vinterens opstartsfase og han synes det er fedt at måle sig med de bedste.

“Det er altid godt for en at blive matchede på et så højt niveau som muligt. Og det er det også for mig. Det er et højere tempo end jeg er vant til, men jeg føler godt jeg kan være med. Men har selvfølgelig meget at lære endnu,” siger Daniel Holm til D’ BOLD.

Hvornår Holm får debut for Superliga-mandskabet kan han ikke selv sige, han vil gerne bare blive bedre og så må Superliga-debuten komme.

“Jeg ved ikke hvor langt eller hvor tæt jeg er på officiel debut, jeg koncentere mig bare om at blive bedre og forbedre mig hele tiden.”

“Mit mål er at få debut så hurtigt som det er muligt selvfølgelig, det kan både være om et år, men også om et halvt år. Nu må vi se, jeg fokusere på mig selv, og når trænerne mener jeg er god nok, er jeg sikker på jeg nok skal få chancen,” siger den 17-årige u18-landsholdspiller til D’ BOLD.

Alle fodboldspillere har drømme og det har Daniel Holm også, men den unge kantspiller vil hellere fokusere på Brøndby end at fokusere på drømme.

“Ja, selvfølgelig vil jeg gerne til udlandet på et tidspunkt, men det ikke noget jeg tænker over lige nu.”

Daniel Holm har spillet to u16-landskampe, to u17-landskampe og er udtaget til de kommende u18-landskampe mod Island. Holm har endnu sit første landsholdsmål til gode.

In this article