Casper Sloth vil gerne til FCK

Den 20-årige dansker spillede et godt efterår i Superligaen og dette har medført interesse fra forskellige klubber. I efteråret fik han også sin landsholdsdebut og han spillede de sidste 10 minutter mod Makedonien i går.
Club Brugge meddelte deres interesse for danskeren, men selv siger https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth, at det ikke nødvendigvis bliver udlandet, hvis han skal skifte.

– Jeg kunne godt forestille mig at skifte til en anden klub i Danmark. Jeg synes, FCK er en spændende klub. Det er den største klub i Danmark, og de spiller en god form for fodbold, så der er da nogle klubber her, som kunne være interessante, men det må vi se på, hvis det bliver aktuelt, siger https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth til tipsbladet.dk og afviser, at han har været i kontakt med FCK.

Han mener selv, at han er klar til at skifte og at han havde været det, hvis det var blevet til et skifte i Januar. Nu håber han på at komme afsted til sommer.

– Jeg ville gerne prøve mig af i en anden klub og en større liga, og hvis det var sket i januar, så ville jeg også være klar til det. Nu stiler jeg så efter at se, om der kan ske noget til sommer, men jeg sætter ingen deadline i forhold til, hvornår jeg skal af sted. Jeg drømmer om at komme videre, det gør de fleste, men jeg har ingen tidsramme, siger han og kommenterer på interessen fra Club Brugge til tipsbladet.dk:

– Umiddelbart lyder det som en god klub. Det er en liga, der måske er lidt bedre end den danske, men ikke helt på niveau med de allerbedste i Europa, så det ville være en god liga at starte i. Samtidig spiller de europæisk og spiller possession-fodbold, som jeg er tilhænger af, så det virkede som en god klub, siger han til Tipsbladet.dk.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth var også udtaget til ligalandsholdets tur til USA.
Han fik sin debut for AGF, hvor han spiller nu, I en alder af blot 17 år.

In this article