Cornelius: Tættere på landsholdet

Andreas Cornelius havde et fænomenalt efterår i Superligaen. Det kastede flere landsholdsudtagelser af sig, senest mod Makedonien men også til ligalandsholdet, hvor han flot scorede fire mål i to kampe. Og nu udtaler FCK-kometen til FCKTV at han har lært en masse henover vinteren.

“Jeg synes, jeg har fået meget ud af vinteren, jeg er eksempelvis kommet tættere på landsholdet, og så har jeg fået en masse gode input, som jeg kan bruge på klubholdet,” siger FCK-spilleren til FCKs egen tv kanal, FCKTV, og fortsætter:

“Jeg har tidligt i forløbet fået fornemmelse for, at jeg godt kan være med på det her niveau, og det giver selvtillid og tegner godt for foråret.”

Andreas Cornelius er en eftertragtet herre rundt omkring i Europa. Senest har både Ajax og Sunderland vist interesse i danskeren.

In this article