Dansk back brager igennem i Portugal

 

Seejou King

Den FCN-ejede danske back, Seejou King, er netop skiftet til portugisiske Sporting Lissabon. Og selvom danskeren lægger ud med at spille for Sporting B, er han kommet flyvende fra start i Portugal.

Lejesvenden har fået tre kampe  den næstbedste portugisiske rækker, og danskeren har bestemt ikke skuffet. Således blev det i weekendens kamp mod Freamunde til både et mål og en assist fra King.

– Jeg modtager bolden, mens jeg er oppe i fart på modstanderens bane halvdel. Jeg har en mand i ryggen og kan efter et par træk mærke, at bolden ligger rigtig godt til at jeg kan trykke af, så det var det jeg gjorde fra kanten af feltet og jeg kan med det samme mærke, at jeg får rigtig godt ramt på bolden, så det var dejligt at se den gå i mål, udtaler king til bold.dk

King understreger også, at sejren var tiltrængt.

– Nu har vi jo spillet uafgjort de sidste to kampe, så den her kamp skulle bare vindes. Vi var godt forberedt på kampen og vidste hvad det var vi gik ind til. Vi er meget stærke i vores omstillingsspil og det går hurtigt, når vi kører kontra og det var der vi var effektive mod Freamunde, fortsætter King.

Her midtvejs i artiklen kan vi jo passende snuppe scoringen fra Seejou.

[youtube pRNtJGR1w1Q]

En glimrende afslutning fra den lovende back, der virkelig er glad for den start han har fået i Sporting.

– Jeg tror ikke, at jeg kunne have ønsket mig en bedre start end den jeg har fået nu. Jeg har spillet tre kampe, scoret et mål, lavet et assist og vist, at jeg sagtens kan være med hernede. Udenfor banen er folk åbne og venlige og så kan man jo heller ikke klage over vejret, så alt i alt er det gået rigtig godt, udtaler King.

Danskeren holder dog begge ben på jorden.

– Men jeg husker også mig selv på, at dette blot er begyndelsen og at jeg er nød til at bevare begge ben på jorden og fortsætte med at arbejde rigtig hårdt, så jeg kan blive ved med at tage skridt fremad i den rigtige retning slutter han overfor bold.dk.

Seejou Kings navn stammer fra hans gambianske afstamning. Backen har dog dansk pas.

King er lejet ud til Sporting indtil sommeren 2013.

In this article