Dansk Juve-talent: Faldet godt til

Juventus hentede i sommer det danske stortalent Jacob Barrett Laursen i AaB og siden skiftet er den danske forsvarsspiller faldet godt til og har ikke mindst udvikler sig meget.

“Det har været en stor oplevelse at komme til Juventus. Det er en helt ny kultur, og det har været et stort skridt at stå på egne ben, men det har været fantastisk for mig,” siger Jacob Laursen til Bold.dk og fortsætter:

“Læringsmæssigt giver det ekstremt meget at være tæt på så store spillere, som jeg endda også træner med. Jeg har mange gange trænet med førsteholdet, og det er virkelig noget, der udvikler mig som spiller.”

“Vi har dog mange kampe med primavera-holdet lige nu, så derfor træner jeg primært med det hold i øjeblikket,” afslutter det 18-årige danske talent.

Jacob Barrett Laursen var for nylig udtaget til det danske u19-landshold men sad over i kampen mod England med en skade. Laursen spiller på Juventus’ Primavera-hold, som er udviklingsholdet under A-truppen.

 

In this article