Dansker bliver måske i Serie A

 

Skærmbillede 2013-02-09 kl. 20.01.39

 

Forsvarsspilleren Per Krøldrup har i en længere periode stået uden klub, men nu er der er interesse fra landet, hvor danskeren har spillet de seneste år.

Efter at have været ude med skader i peroder var Per Krøldrups karriere gået helt i stå, da han samtidig ikke længere var at finde i Firenze-klubben Fiorentina. Den langhårede spiller afviste endda heller ikke et skifte tilbage til den danske Superliga, men det er heller ikke nået at blive til noget – i stedet har en anden Serie A-klub nu eftersigende rettet sigtekornet mod den 33-årige tidligere Everton-spiller, nemlig Pescara. Pescara har denne sæson haft en mindre god defensiv, hvor hele 48 mål er røget i deres net, og vil ifølge tuttomercatoweb.com derfor hente den rutinerede Krøldrup til at forbedre den.

Pescara havde en anden dansker i truppen, nemlig Matti Lund Nielsen, indtil for kort tid siden, da han blev lejet ud til Serie B-klubben Hellas Verona.

In this article