Emiliano direkte fra La Manga: Stemningen bliver bedre

Emiliano

Emiliano Marcondes Camargo Hansen – langt navn og lovende fremtid. 

FC Nordsjællands Superliga-trup er netop nu på træningstur til La Manga. Efter et transfervindue, hvor flere store navne er fløjet fra reden, blev det igen tid til det man nærmest kan kalde et traditionel udenlandsrejse for Superliga-truppen, FCN. En tur hvor hele Superliga-truppen samles, og ud over det er 6 U19-spillere også taget med. Én af dem hedder Emiliano og er 17 år gammel. D’ BOLD kontaktede midtbane-drengen, som netop nu befinder sig på La Manga, for lige at få en status på begivenhederne.

Vi kan jo passende lade ham selv fortælle hvordan forholdene er.

– Vi bor i lejligheder, 6 i hver hus og 2 på hvert værelse.Vi tog afsted alle sammen i fredags, og kommer hjem tirsdag den 19, fortæller han til dbold.dk

Dog rejser Emiliano ikke planlagt hjem sammen med de andre.

– Jeg tager dog hjem allerede den 16. sammen med Mikkel Jensen, for at deltage i U18-landskampene mod Island, beretter han overfor D’ BOLD.

Og på trods af, at FCN er blevet flået lidt fra hinanden i det forgangne transfervindue, kan Emiliano allerede mærke en positiv fremgang.

– Stemningen er allerede blevet bedre synes jeg. Efter de mange transfers der har været, har det været vigtigt at få et godt sammenhold  og det er også det, der er formålet med selve turen. Samtidig udvikler vi spillestilen, og bliver dermed klar til sæson start, afslutter Emiliano til dbold.dk

 

Fødselsdato: 09/03/1995

Nationalitet: Danmark

Position: Midtbane

 

 

mollevang@dbold.dk

In this article