Fischer: Det handler om titler

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Viktor Fischer er ikke i tvivl om, at målet for sæsonen er at vinde titler.

I går forlængede den unge komet Viktor Fischer sin kontrakt med Ajax, således at den nu løber frem til sommeren 2017. Fischer og Ajax var hurtige om at blive enige om en forlængelse af kontrakten.

– Jeg har aldrig tvivlet på, at dette er det bedste sted for mig. Det blev Ajax og jeg hurtigt enige om. Når kontrakten udløber er jeg forhåbentligt god nok til at tage det næste skridt. Men indtil videre tager jeg det kamp for kamp, udtaler den kun 18-årige angriber til Ajax’ hjemmeside.

Den unge dansker er da heller ikke i tvivl om, hvad målet for indeværende sæson er.

– I denne sæson vil jeg vinde mesterskabet og pokalturneringen. Vinde titler. Det er det, det hele handler om.

Ajax’ nr. 39 har indtil videre scoret 8 mål for de hollandske mestre.

In this article