Jacobs: Gav ham chancen og nu er han topscorer i Superligaen

Da FCK-træner Ariel Jacobs i var træner for Anderlecht, havde han blandt andet, Chelseas angrebs-talent Romelu Lukaku under sine vinger. Det meget omtalte belgiske angrebs talent, var på alles læber verden over, inden han blev solgt til den engelske storklub Chelsea. Jacobs drager paralleller, mellem Lukaku og en af hans nuværende spillere fra FCK.

Danske Andreas Cornelius er blomstret op under den belgiske træner, og Jacobs siger selv, at han kan selv lighedspunkter mellem “Corner” og Lukaku.

-Jeg har en spiller her, som minder om Lukaku. Det er Andreas Cornelius. Han blev rykket op i førsteholds-truppen, og kunne jeg lide med det samme. Jeg gav ham chancen, og nu er han topscorer i Superligaen, udtaler Ariel Jacobs til Voetbalkrant.com da han bliver spurgt om han så en Lukaku-type i FCK.

Men Jacobs passer sit stjernefrø, maner til besindighed og nævner at det er normen i Superligaen.

-Cornelius er stadig i udviklingsstadiet. Han er stadig en ung spiller, selv om han er topscorer i Superligaen. Her går man normalt ikke så hurtigt frem med talenter, udtaler Ariel Jacobs.

 

In this article