Lucas A. skal bygge fysikken op

Danske Lucas Andersen skiftede i sommers danske AaB ud med den hollandske storklub Ajax Amsterdam. Her har danskeren nu været i godt og vel et halvt år og har sågar allerede fået sin debut på førsteholdet i en kamp mod Groningen i december. Derfor kæmper den attenårige dansker nu for endnu mere spilletid i foråret, men det kræver, at han bygger noget på i sin fysik.

“Lige nu fokuserer jeg meget på at bygge min styrke op. Jeg skal have en bedre fysik, jeg skal arbejde på min hurtighed, så jeg har en bedre base, når jeg eksempelvis går ind i nærkampe”, siger Lucas Andersen til bold.dk.

Han siger, at det specielt er i træningen, hvor der somme tider er nogle fysiske udsving og at han derfor skal træne sin fysiske form op, så han kan holde til, at spille en hel kamp på topniveau.

“Men det handler også om at kunne holde en hel kamp, samt kunne give sig fuldt ud til hver træning. Når man kommer som ung spiller, kan man godt falde helt ud til nogen træninger, så det er noget, jeg skal lære.”

Lucas Andersen er end til videre kun noteret for ét indhop i den hollandske Æresdivision. Det var som sagt i kampen mod Groningen i december, hvor Andersen også fik debut.

In this article