Lucas Andersen: Slår du igennem i Ajax, kan du tilpasse dig de fleste hold

Det tidligere Aab talent Lucas Andersen, er efter lidt over et halvt år i Ajax meget begejstret for sin tilværelse i den hollandske storklub. Lucas Andersen fortæller, at klubben sørger for at ruste ham til store udfordringer, i fremtiden.

Mens den jævnaldrende Viktor Fisher allerede har fået sit store gennembrud i klubben, så venter Lucas Andersen stadig på sit.
Men selvom han allerede har fået debut på klubbens førstehold, betyder det ikke at han har travlt med at slå igennem i klubben.

-De giver mig den tid, jeg har brug for, og jeg vil heller ikke selv sætte for store krav og mål op for mig selv for hurtigt. Jeg skal hele tiden rykke tættere på holdet, og lære systemet endnu bedre at kende, og så må jeg tage det spilletid, jeg kan få, udtaler Lucas Andersen til bold.dk

Hvor Andersen i Aab allerede var blevet en markant profil, som gjorde en forskel på holdet, er han i Ajax startede for bunden og røget nederst i hierarkiet.

-Det er jo en perfekt fodbolduddannelse man får hernede. Deres spillefilosofi op gennem rækkerne er den samme, som mange af nutidens storhold også gerne vil spille efter, så jeg tror, at hvis man først slår igennem i Ajax, så kan man tilpasse sig de fleste hold, udtaler Andersen.

-Der er så mange øvelser i Ajax som hjælper til, at man udvikler alle de små ting i spillet, og det ruster os enormt godt, både til kampene, men også til hvis jeg på et tidspunkt skal videre til en anden klub, fortsætter han.

 

 

 

In this article