Matti Lund: Fantastisk at efterfølge Elkjær og Laursen

Efter stor succes i Pescara i Serie A skiftede danske Matti Lund noget overraskende til Serie B-holdet Hellas Verona. En klub med to store danske spillere på de gamle lønningslister.

I perioden 1984-1988 spillede nemlig den danske legende Preben Elkjær i Verona og senere, rettere i perioden 1998-2001, spillede Martin Laursen i den italienske klub. Nu er Matti Lund så også kommet til Serie B-klubben på en lejeaftale og skal være med til at sikre klubben oprykning til Serie A, en ting han blandt andet havde succes med i Pescara.

Matti Lund mener selv det er en drøm at komme til Verona.

“Det er en drøm at komme hertil som dansker, da klubben er meget velkendt i mit land, da der har været to store spillere her, og det er en ære at bære denne trøje,” udtaler den tidligere OB- og FCN-spiller til Veronas hjemmeside og fortsætter:

“Hvad jeg synes om Elkjærs hilsen? Han er en af de største spillere i Danmark, og hans lykønskninger tager jeg som et stort kompliment.”

Lunds lejeaftale indeholder en købsklausul så Verona under hele lejeopholdet kan købe danskeren fri af Pescara.

In this article