Officielt: Fischer forlænger med Ajax

Der har længe floreret mange rygter og spekulationer, om Viktor Fischer vil forlænge med Ajax Amsterdam. Men nu er det officielt, at den unge danske offensivspiller forlænger sin kontrakt med hovedstadsklubben frem til 2017. Det har Ajax nemlig her til eftermiddag bekræftet. Den attenårige dansker havde rigtigt kun kontrakt frem til 2014, men nu har den 18-årige Fischer altså sat sin signatur på en kontrakt, der udløber tre år senere.

Viktor Fischer, der har fået sit store gennembrud denne sæson, ligger dermed alle spekulationer om et skifte til en storklub på standby. I hvert fald vil det altså først blive om nogle år. Måske i år 2016, hvis Ajax skal nå at have nogle penge for ham.

Fischer der kom til Ajax i 2011, har ind til videre spillet 21 kampe og scoret 8 mål for Ajax.

 

In this article