Overmars: Fischer har klassen og kan allerede afgøre kampe

Sportsdirektøren for Ajax, Marc Overmars, mener at Viktor Fischer er et godt forbillede, for resten af de unge spillere i Ajax’ ungdomsakademi.

Marc Overmars, tidligere landsholdsspiller og nu sportsdirektør i Ajax Amsterdam, er meget tilfreds med danske Viktor Fischer og nævner ham som et godt eksempel for resten af de unge spillere i Ajax, blandt andet en anden dansker, nemlig Lucas Andersen.

Således udtalte Overmars til The Telegraph, -Viktor er et godt eksempel for spillere som Lucas Andersen og Dejan Meleg. Når man får chancen, og gør det godt, så spiller man. Han er 18 år, og har op og nedture, men klassen er til stede, og han kan allerede afgøre kampe.

Viktor Fischer er allerede blevet sat sammen med en lang række af klubber, som angiveligt skulle følge det danske stjerneskud.
Men det forventes dog at Fischer snart underskriver en kontraktforlængelse med Ajax.

In this article