Premier League-klub har Mark kongstedt i kikkerten

Den 18-årige Mark Kongstedt, der spillede hos det nu konkursramte FC-Fyn, har fået henvendelser fra en Premier League-klub. Danskeren var til prøve træning hos den engelske klub, men blev skadet den første dag og kunne ikke træne ordentlig videre, så han blev sendt hjem. Hvis Kongstedt havde overbevist, den engelske klub, kunne det havde været med til at sikre FC-Fyns overlevelse.

– Jeg blev skadet på min første dag af prøvetræningen derovre. Jeg forsøgte at træne videre et par dage, men til sidst valgte de at sende mig hjem, da det simpelthen ikke var forsvarligt. Det kunne have givet et stort beløb til FC Fyn. Det kunne ikke have reddet dem alene, men det kunne hjælpe dem et stykke ad vejen, så det var selvfølgelig ufatteligt uheldigt. Især når man tænker på, hvor få skader jeg har haft gennem tiderne, siger Kongstedt til bold.dk.

Det danske talent vil ikke give navnet på den engelske klub, da der stadig er kontakt mellem parterne.

– Vi har stadig kontakt med den engelske klub, så jeg kan ikke sige så meget om dem. Alle drømmer selvfølgelig om England, men lige nu venter jeg på en melding fra dem. Min fornemmelse er, at de gerne vil se mig lidt nærmere an, før de bestemmer sig for noget, siger den centrale midtbanespiller, der derfor overvejer flere danske siger kongstedt til bold.dk:

Der er også interesse fra 1.division og klubber fra U 19-ligaen.

– Jeg har fået en del henvendelser. Jeg har stadig alderen til U19-liga og snakker med forskellige klubber om den mulighed. Men jeg snakker også med et par 1. divisionsklubber, så mit valg er lige nu, om jeg skal fortsætte med det ene eller det andet til siger kongstedt til bold.dk.

Det er vigtigt for Mark Kongstedt, at han får spille tid i den klub, han vælger at spille for.

– Jeg vil udvikle mig af begge dele, men det er bare nogle andre kompetencer, man udvikler i 1. division i forhold til U19-ligaen, så det er min nuværende overvejelse. Samtidigt skal jeg kigge på, hvilken spilletid jeg er tiltænkt i en eventuel 1. divisionsklub. Hvad deres plan er med mig. Jeg tager til samling med U18-landsholdet i weekenden, og derefter må jeg bestemmer mig siger kongstedt til bold.dk.

In this article