Sønderjyske-talent: Jeg er med til VM i 2022

I Haderslev er man ikke ligefrem kendt for at udvikle det ene stortalent efter det anden, men nu kan SønderjyskE have et på vej. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen, hedder han og har pt. spillet 8 u17-landsholdskampe, D’ BOLD har fået en snak med det kun 16-årige SønderjyskE-talent.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen har i år været med i en af SønderjyskEs træningskampe og har netop forlænget hans kontrakt med klubben, men derfor forventer Olesen ikke at der ligger en Superliga-debut og venter på ham lige rundt om hjørnet.

“Jeg har lige været med i en træningskamp i år, hvor jeg spillede et kvarter, så jeg har været oppe at snuse til det (Superliga-holdet red.), men jeg regner ikke med at der er en Superliga-debut lige om hjørnet, indtil videre,” udtaler Olesen, som ikke har nogen planer om at skifte klub, fortæller han til D’ BOLD:

“Jeg har lige forlænget min kontrakt frem til sommeren 2014 og håber på at slå igennem på Superliga-holdet, så jeg har ingen planer om at skifte,” fortæller han.

Og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen er tilfreds med tilværelsen i det syddanske, som han også mener har nogen gode træningsforhold.

“I SønderjyskE har vi faktisk gode faciliteter. Det er klar, at det er noget andet end at væle fultidsprofessionel i England og kun spille fodbold. Men de trænere der er omkring mig samt medspillerne og teamet generelt er særdeles kompetente. Samtidig synes jeg også vi har alle faciliteterne i orden, vi har blandt andet mulighed for at træne både ude og inde, uanset vejret,” udtaler angrebstalentet til D’ BOLD.

Den unge https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen er dog slet ikke i tvivl, hvad fremtiden byder på, hvis han selv skal vælge.

“Min drøm er at opnå A-landskampe samt ende i en engelsk eller spansk klub,” siger Olesen men hans mål og tanker ligger lige nu hos SønderjyskE:

“Mit næste mål er at få en fuldtidskontrakt i SønderjyskE. Derfra håber jeg på at slå igennem i Superligaen og derved komme udenlands,” udtaler https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen til D’ BOLD.

Og skal man tro ham, så står 2022 på landsholdstur til VM i Qatar.

“Jeg er med til VM i 2022,” afslutter den unge angriber til D’ BOLD.

 

In this article