Vestergaard: Alt andet end tilfredsstillende

En lang skadesperiode er grunden til at den danske u21-landsholdsspiller Jannik Vestergaard har misset store dele af den sæson, som pt., har været rigtig skidt for hans tyske klub Hoffenheim. Sidste sæson var det lige modsat, en flot sæson både for danskeren og hans klub, men lige nu ligger Hoffenheim tredje sidst i Bundesligaen og det er ikke tilfredsstillende.

“Det er svært at sige lige præcis, hvad der er gået galt, men det er klart, at det langt fra kan være tilfredsstillende at ligge, hvor vi gør, når vi har så meget kvalitet i truppen. Dog må man sige, at denne kvalitet ikke var til stede i størstedelen af kampene i efteråret, hvorfor vi også fortjent ligger, hvor vi gør. Med den nye træner synes jeg dog, at der er kommet system og orden på sagerne. De første fire kampe af foråret kunne eller burde endda have ført til minimum et point i hver af kampene, men som det er i situationer som disse, så er heldet ofte imod én,” siger den tidligere Brøndby-spiller til Onside.dk.

Og på grund af den lange skadesperiode har danskeren nu også mistet sin startplads til David Abraham som er kommet til klubben men midterforsvareren ser positivt på at være tilbage og er klar til at kæmpe for pladsen.

“Det er klart, at der har været perioder, som har været nemmere at håndtere end denne sæson, men jeg er igen fit for fight, hvilket har hjulpet en masse på humøret på det personlige plan. Det er rigtigt, at Abraham er kommet og umiddelbart har taget min plads. Jeg ved fra træneren, at det er en meget tæt beslutning hver gang, så jeg er fortrøstningsfuld især ovenpå de to gode præstationer, jeg havde i de første kampe,” siger Vestergaard.

Jannik Vestergaard er kun 20 år gammel.

In this article