Vestergaard: Bundesligaen bliver mest eftertraget

I 2010 skiftede det danske talent Jannik Vestergaard fra Brøndby til Hoffenheim. Den 20-årige forsvarsspiller mener at inden for få år, vil Bundesligaen være den mest eftertragtede liga for spillerne. Han siger at fokuset vil skifte fra Premier League til Bundesligaen.

– I Danmark er der stor opmærksomhed på England og Premier League, men inden for de næste fem år tror jeg, at Bundesligaen vil være den mest eftertragtede liga for spillerne!, siger han til Onside.dk.

Han fremhæver at klubber som Dortmund og Bayern München har stor succes og at Guardiola har valgt at træne I det tyske frem for England eller nogle af de andre store.

– Opmærksomheden omkring Bundesligaen er steget gevaldigt på det seneste med hold som Dortmund og Bayern München, der nyder stor succes, men mest af alt kom Bundesligaen for alvor på alles læber, da succesmanageren Guardiola fravalgte de andre store ligaer til fordel for tyske Bayern München. Interessen er klart stigende for ligaen, og det mener Vestergaard kun vil forsætte siger Vestergaard til onside.dk

– Økonomien er i orden, og interessen her er enorm. Med tilgang af Guardiola og de tyske holds internationale succes vil dette kun blive større, siger talentet til onside.dk.

Vestergaard havde valget mellem at spille for de tyske eller de danske ungdomslandshold, men valgte de danske. Danskeren har spillet 29 kampe for Hoffenheim I alle tuneringer.

In this article