Viktor Fischer: Der bliver en intens atmosfære

Ajax Amsterdam vandt det første opgør mod Steaua Bukarest, hjemme 2-0. I aften skal de til Rumænien hvor de skal gøre arbejdet færdig og sikre en billet til 1/8finalerne. Her kan de løbe ind i de forsvarende Champions League mestre fra Chelsea, så frem at de gør arbejdet færdigt med tjekkiske Sparta Prag.

Ajax gav sig selv et rigtig godt udgangspunkt til returopgøret, da de hjemme slog det rumænske hold Steaua Bukarest, med 2-0.
I aften venter returogøret på, i Rumænien i hvad der kommer til at blive lidt af en heksekedel inde på stadion.
Ajax’ danske talent Viktor Fischer glæder sig over kampene i Europa og ser frem til kampem i Rumænien, hvor han forventer at der kommer til at være en intens stemning inde på stadion.

-Det er stort at spille i Europa. Det er, hvad man vil som en ung spiller. Jeg ser frem til at spille på et stort stadion, hvor der bliver en intens atmosfære. Men vi skal håndtere det, og det kan også være en motivation, har Viktor Fischer udtalt ifølge Voetbal International.

Det engelske storhold Chelsea bliver formentlig næste modstander i 1/8finalerne, men det er ikke noget som hverken Fischer eller resten af Ajax truppen går og spekulerer over. Fokus er først at fremmest på at gøre arbejdet færdig i Rumænien.

-Vi kigger under ingen omstændigheder forbi morgendagens kamp, det er den vigtigste. At Chelsea kan være den næste modstander spiller ingen rolle, udtaler Fischer.

In this article