Zohore ikke i bås med Balotelli og Zlatan

Skærmbillede 2013-02-13 kl. 17.44.24

 

Goal.com bragte i dag historien om at Fiorentinas bomstærke dansker Kenneth Zohore skulle have anskaffet sig en ny agent – nemlig den berygtede Mino Raiola, som også har de to kontroversielle spillere Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli i bås. Ifølge siden skulle Zohore have rottet sig sammen med Raiola for at få skrevet en ny kontrakt med Firenze-klubben.

Den tidligere FCK’er har dog i dag afkræftet rygterne om samarbejdet med den kontroversielle agent: ”Jeg aner ikke, hvor den kommer fra. Det eneste, jeg kender til ham, er det, jeg har læst om ham i Zlatan Ibrahimovic’ bog,” fortæller en forundret Zohore til sporten.dk.

Kenneth Zohore er trods alle rygterne altså stadigvæk repræsenteret af Darryll Powell og Jacob Laursen.

In this article