AaB-back: Landsholdet på sigt

Det danske landshold har i en lang årrække manglet en venstreback med potentiale til at tage over for den mangeårige landsholdsback Niclas Jensen. Det har gjort, at en masse spillere har fået chancen. Men ingen af dem har slået sig rigtig fast på pladsen ind til viderer. Det betyder også, at man fortsætter søgningen og måske kigger man også mod lidt yngre kræfter, da mange af de garvede har fået chancen. I AaB løber den 22-årige Jakob Ahlmann til daglig rundt og plejer knopperne, hvilket han også gerne vil gøre på landsholdet på et tidspunkt. Det er dog kun et mål på længere sigt.

” Det er ikke noget, jeg ligefrem går og tænker over i det daglige, for der er mange dygtige backs rundt omkring. Selvfølgelig vil det være et mål senere i karrieren, men lige nu er det ikke noget, der er inde i mine overvejelser”, siger Jakob Ahlmann til Nordjyske.

Ahlmann er en af klubbens egne og har i denne sæson fået sit gennembrud på førsteholdet. Og det er da heller ikke formen, der mangler noget for 22-årige Ahlmann.

“Jeg har været inde i en god periode i denne vinter, hvor jeg helt har undgået skader og ikke misset nogen træning. Jeg føler mig i god form, og når man efterhånden har spillet en del kampe, så skal man også bidrage med mere og mere.”

Jakob Ahlmann er noteret for i alt 19 kampe for de danske U-landshold.

In this article