Ajax-Andersen håber på stamplads til sommer

Lucas Andersen

 

Den 31. august 2012 tog det danske stjernefrø, Lucas Andersen, det store spring fra AaB til Ajax. Han startede opholdet i det hollandske med et ophold på Jong Ajax, men allerede efter et halvt år blev han forfremmet til førsteholdet. Her er det dog ikke blevet til fast spilletid endnu – et scenarie, som den unge dansker regner med ændrer sig efter sommeren. 

Forårssæsonen har endnu ikke budt på nogle kampe for unge Lucas Andersen, og han har dermed måttet se med fra sidelinjen mens hans fire landsmænd har været altafgørende faktorer for den nuværende Æresdivisionen-etter.

Vi skal dermed helt tilbage til december før vi sidste gang så Lucas i aktion for Ajax. Dette var hans debut for det hollandske mandskab, og her må det lige nævnes at offensivspilleren formåede at ramme stolpen.

Det seneste tids præstationer for Jong Ajax har nu medført til stigende selvtillid hos unge Andersen, som regner med snarlige startpladser.

– Jeg står lige i udkanten af de 18 mand som bliver udtaget. Jeg føler, jeg gør det rigtig godt med Jong Ajax (Ajax’ bedste ungdomshold) i kampene, og gør det egentlig rigtig godt til træning, udtaler Lucas Andersen til sporten.tv2.dk og fortsætter:

-Her i forårssæsonen, kommer der et par skader, så tror jeg, at jeg kan få chancen. Måske ikke fra start, men på bænken – og så måske fra næste sæsonstart, kan jeg måske komme ind og få nogle startpladser, slutter han til samme medie.

Er der plads til Lucas Andersen i Ajax’ startopstilling, eller får han først sit gennembrud når Eriksen flyver fra reden?

In this article