BIF-debutant: Ville være en drøm at spille i Real Madrid

da silva

Forleden skød Brøndby, ligesom resten af Superliga-trupperne, forårssæsonen igang. Dog blev det til et kedeligt 2-0 nederlag til Randers, og næsten en hel kamp i undertal for gæsterne fra Brøndby. Randers-kampen blev også kampen for det 18-årige stjernefrø, Patrick da Silva blev kastet for løverne. Den lovende back fik samtlige 90 minutter på grønsværen, og efter kampen var der virkelig positiv respons omkring hans debut-kamp.

Nu har Da Silva fået blod på tanden, og håber på mere. Først og fremmest “bare” et endeligt gennembrud i Brøndby, men senere hen hedder drømmen spansk fodbold.

– Altså min drøm og mit mål er at komme til at spille i en stor spansk klub, men først vil jeg slå igennem i Brøndby, udtaler Da Silva til Onside.dk.

– Jeg kan bare godt lide den måde, der bliver spillet fodbold på i Spanien, og hvis jeg skulle vælge, skulle det være Real Madrid, slutter han overfor Onside.dk.

Backen håber da også på genvalg som venstre back, når Brøndby på søndag får besøg af AGF, i en altafgørende kamp for de blå-gule, der i den grad er kommet i klemme i bunden af Superligaen.

 

In this article