Brøndby forlænger med to talenter

To spillere fra Brøndbys U19-hold har fået debut på klubbens førstehold her fra forårets start. Det drejer sig om venstrebacken Patrick da Silva og midtbanespilleren Kristian Andersen. Da Silva har endda spillet fuld tid for Brøndby i begge kampe, mens Andersen senest blev skiftet ind da Brøndby slog AGF med 3-0. De unge spillere har begge imponeret træner Auri Skarbalius og derfor har Brøndby nu også valgt at forlænge de to spilleres kontrakter. Samtidig med det melder klubben ud at de begge rykkes pernament op i førsteholdstruppen fra sommeren af.

“Vi er rigtig glade for, at vi nu har lavet nye aftaler med både Kristian og Silva. Begge spillere kommer fra vores talentafdeling og har derigennem fået en fremragende fodbolduddannelse. De har desuden begge to allerede fået debut i Superligaen, og jeg er sikker på, at vi får meget mere at se til dem, hvis de fortsætter med at arbejde hårdt og målrettet”, udtaler sportschef Ole Bjur til klubbens hjemmeside og supplerer:

“Med de nye kontrakter får de muligheden for at tage de næste skridt i deres udvikling her i Brøndby IF.”

De to spillere vil fortsat være at finde i U19-truppen, men kan selvfølgelig sagtens benyttes på førsteholdet hvis træner Auri Skarbalius ønsker det.

In this article