Cornelius drømmer om Premier League

Selvom han blot er 19 år gammel, har Andreas Cornelius, allerede markeret sig som et brændende varmt angriber-emne.

Herhjemme såvel som i udlandet, bliver der allerede vist stor interesse for FCK-angriber, Andreas Cornelius. Angriberen, som er med i førefeltet af kandidater til landsholdsangriber-pladsen, bliver således kædet sammen med flere store internationale kluber. Angiveligt skulle Sunderland være meldt interesserede i den hovedstødsstærke forward.

Hovedpersonen selv forholder sig dog kritisk til de mange ugentlige rygter.

– Det er meget sjovt med rygterne, men jeg har ikke hørt noget om det selv. Jeg har læst lidt, men der bliver skrevet så meget, så det er svært at forholde sig til det, udtaler Cornelius til bold.dk

Dog indrømmer han, at et skifte til Premier League ville være som en drøm der gik i opfyldelse.

Jeg synes, at Premier League er verdens bedste liga. Det ville være en drøm, der går i opfyldelse, hvis jeg kan komme til at spille i England. Men der er mange ting, der skal lykkes, før jeg kan nå dertil, foræller “Corner” samme medie.

I øjeblikket må den unge angriber dog “nøjes” med den danske Superliga iført en Superliga-trøje. Og mon ikke også Cornelius føler sig meget godt hjemme der? I hvert fald har han fundet sig godt til rette i den absolutte spids af topscorerlisten.

Hvor længe kan FCK holde på den træfsikrer angrebs-talent?

In this article