Cornelius med hovedbeklædning endnu en kamp

Andreas Cornelius

Andreas Cornelius

 

Manden, som åbnede målscoringen for det danske landshold i gårsdagens 3-0-sejr, Andreas Cornelius, skal igen have bandage på i den kommende kamp mod Bulgarien.

Før i tiden kaldte man den norske angriber Ole Gunnar Solskjær for “The Babyfaced Assassin” – altså “Snigmorderen med barneansigtet”. Det kan være det er et navn man skal kalde den endnu kun 19-årige Andreas Cornelius, der for tiden er ekstremt farlig foran mål, men til dels stadig kun er en dreng. I gårsdagens opgør mod Tjekkiet lignede FCK’eren dog en kriger, nærmest en viking, da han undervejs i kampen pådrog sig et lille uheld ved hovedet, således, at han matte bære en hovedbandage resten af kampen – i bedste Morten Wieghorst-stil. Landsholdets læge Søren Kaalund har undersøgt den unge angriber og har konstateret dette:

“Han er blevet kigget på i dag, og han har ikke hjernerystelse. Så han løber med i dag, men skal spille med bandagen igen på tirsdag, og det er han ikke helt tilfreds med,” fortæller lægen til Ekstra Bladet.

Danskerens mål i kampen mod Tjekkiet var ikke blot ekstremt vigtigt for landsholdet, men højst sandsynligt også for manden selv, dad et var hans første af slagsen for A-landsholdet. Andreas Cornelius har i denne sæson af Superligaen spillet 23 kampe og scoret 16 mål.

In this article