Dansk Bayern-kæmpetalent udtaget til topbrag i Bundesligaen

Pierre Emile Højbjerg har imponeret utroligt meget siden skiftet fra Brøndby til Bayern München og nu kan den kun 17-årige dansker stå over for sin debut.

Udelukkende positive ting har man hørt om 17-årige Pierre Emile Højbjerg, hver gang der har været nyheder fremme om det danske talent. Store roser fra store spillere og imponerende præstationer, som har gjort ham til fast mand på andetholdet, resultere nu i at danskeren kan stå over for sin officielle debut i Bundesligaen.

Pierre Emile Højbjerg har allerede trænet med førsteholdet og også være med på træningslejr og spillet træningskampe men nu er han altså udtaget til Bayern Münchens topkamp mod Bayer Leverkusen i weekenden.

Kampen spilles lørdag og pladsen er blevet ledig efter at flere stamspillere er blevet sparet. Phillip Lahm, Mario Mandzukic, Thomas Müller og Franc Ribery er alle udeladt af truppen.

In this article