Dansk keepertalent: Jeg vil til Spanien

Det danske stortalent, Frederik Rønnow, har nogle klare udenlands drømme.

20 år, fast målmand på Horsens Superliga-mandskab, u21 landsholdskeeper, ja Frederik Rønnow er nok Danmarks største målmandstalent. Rønnow har netop forlænget hans kontrakt med ‘den gule fare’ til 2017 men Horsens regner ikke med at kunne holde på ham så længe og 20-årige Frederik Rønnow regner bestemt også med at komme videre i karrieren.

“Jeg forlængede, fordi jeg er glad i Horsens og føler mig tryg ved en lang aftale, men som jeg sagde tidligere, så har jeg ambitioner om at komme videre på et tidspunkt. Om det bliver, inden min kontrakt udløber eller ej, det må tiden vise,” siger Horsens-keeperen til Onside.dk.

Når han så på et tidspunkt skal videre har han store drømme og selvom drømmen ikke helt er Premier League, så ville han have svært ved at afvise Manchester United. Spanien er drømmedestinationen.

“Jeg har tidligere sagt, at jeg måske passer bedre til sydeuropæisk fodbold fremfor måske engelsk, hvis man ser på min kropsbygning. Men når det så er sagt, så tror jeg heller ikke, jeg siger nej, hvis United kommer. Men hvis vi snakker drømme, så har jeg altid godt kunne tænkte mig at komme til Spanien på grund af deres fantastiske fodboldkultur, og så ville varmen heller ikke gøre mig noget.”

Frederik Rønnow har spillet fem u21-landsholdskampe.

In this article