FCM-debutant: Fik ikke vist, hvad jeg kan

Kun 19-årige André Rømer fik i går debut for FC Midtjylland og med en solid indsats kunne han være tilfreds men selv mener han ikke han fik vist, hvad han kan.

En skade til Erik Sviatchenko tvang FC Midtjylland til at rykke Kolja Afryie til at trække ind i midterforsvaret og dermed rykke kun 19-årige André Rømer ud som ny højre back. Dermed fik den unge Rømer sin debut for Superliga-mandskabet, en god oplevelse men en debut, hvor han ikke selv mener han fik vist, hvad han kunne.

“Det var en stor oplevelse, på et af de større stadions i Danmark. Jeg synes jeg havde problemer med at vise det jeg kan, nemlig spillet langs jorden, på grund af baneforholdene, så det blev mange lange bolde,” siger Rømer til FCMTV og fortsætter:

“Men ellers er jeg fint tilfreds. Det giver tryghed at have fået første chance, så nu er startnerverne væk. Næste gang kan jeg måske så spille mere frit.”

Rømer havde før kampen mod Brøndby, som for øvrigt endte 1-1, kun spillet et minuts Superliga-bold.

In this article