FCN-nyindkøb: Glad for god start

Uffe Bech er yderst tilfreds med den start han har fået i Superligaen hos de danske mestre fra FC Nordsjælland.

20 år, nyindkøbt, to første kampe er endt med fuld spilletid og et mål, ja Uffe Bech har for alvor taget de danske mestre med storm og ikke mindst når man tænker på, at han afløser folk som Mikkel Beckmann og Andreas Laudrup.

Uffe Bech selv er også meget tilfreds med hans start i mesterklubben, men det overrasker ham faktisk ikke.

“Jeg har hele tiden troet på det, og jeg glæder mig selvfølgelig over, at jeg har fået en god start sammen med holdet. Så jeg ved ikke, om jeg er overrasket, for det er en nem gruppe at falde ind i,” siger den tidligere Lyngby-spiller til Tipsbladet.

Og den unge kantspiller er også meget tilfreds med spillestilen, træningsfaciliterne og ikke mindst trænerne der gør det nemt for ham at udvikle sig.

“Hele setuppet herude er meget imponerende. Der er så mange trænere, når vi er på træningsbanen, der har hver deres funktioner. De har fokus på detaljer og på småting, men det er det, der er med til at gøre, at man udvikler sig. Jeg kan mærke allerede, at jeg er blevet bedre, og det hjælper jo også, at der generelt bare er et rigtig højt niveau herude.”

“Da jeg kom fra Lyngby, mente jeg også, at de har et godt træningsmiljø. Det mener jeg stadig. Men herude er alting optimalt. Vi skal spille fodbold på lidt samme måde, som jeg skulle i Lyngby, men her er vi lige et niveau eller to over. Der er selvfølgelig også en forskel i tempoet, men det er gået rigtig godt, og det har været en rigtig god overgang for mig,” slutter Uffe Bech.

Uffe Bech er i øvrigt også udtaget til u21-landsholdet der om få uger spiller træningskampe mod Frankrig og Norge.

In this article