Fischer: Stadig for tidligt med næste store skridt

Fischer
Fischer

Danske Viktor Fischer har som blot 18-årig etableret sig som en fast mand i Ajax´ startopstilling. Derfor har han naturligvis også allerede været linket til en masse europæiske storklubber. Men alle de rygter skød unge Fischer så i sidste måned til jorden, da han valgte, at forlænge sin kontrakt med Ajax, så den nu først udløber i 2017. Viktor Fischer forklarer nu forlængelsen med, at han endnu ikke følte, at tiden var inde til at tage skridtet videre. Der var dog også andre muligheder end en forlængelse.

“Ja, måske har der været lidt bund i alle skriverierne. Men det har ikke været seriøst for mig. Jeg ville blive i Ajax. Måske ville det også være for tidligt at tage det næste skridt – det har jeg i hvert fald besluttet mig for, at det var”, siger Viktor Fischer til TV2 Sporten.

Han sigter nu efter, at udvikle sig endnu mere under de trygge rammer i Amsterdam de kommende år.

“Også fordi jeg knap nok har vænnet mig til at spille fodbold på dette niveau. Derfor vil jeg blive i Ajax. For at jeg kan udvikle mig til en endnu bedre spiller, der kan spille på et højere niveau engang. Men lige nu håber jeg at blive i Ajax de næste mange sæsoner”, siger Fischer.

Viktor Fischer har som 18-årig allerede spillet 2 A-landskampe, mens han er noteret for hele 47 optrædener for U-landsholdene. Han har dog stadig sin første scoring for A-landsholdet til gode.

In this article