Lucas Andersen: Studerer holdkammeraterne

Det 18-årige danske stortalent Lucas Andersen har tidlige fortalt, at han til daglig lærer meget af Ajax´ mange dygtige trænere. Men ikke nok med det, nu er danskeren nemlig også begyndt at lære af sine egne holdkammerater, da han mener, at hans spil bliver bedre af at se på de andre.

“Det er fedt at sidde og studere en masse forskellige spillere. Kigge på, hvad det er, de er gode til. Det var faktisk et råd jeg fik i AaB, at jeg skulle prøve at kigge på, hvad andre spillere er gode til”, siger Lucas Andersen til bold.dk.

Han tror, der kan tilføres ting i hans spil ved at kigge på de andre.

“Måske kan man få noget ind i sit eget spil ved at se, hvordan andre spillere gør og hvad der er deres spidskompetencer. Derfor er det også fedt at spille i Ajax, hvor der er så mange gode spillere at studere.”

“Eksempelvis når vi spiller intervalspil, er man jo ofte udenfor. Så handler det om at kigge på, hvordan de andre spillere gør det. Det kan give inspiration til, hvad man selv kan forbedre. På den måde, kan man få flere vinkler ind i sit eget spil.”

Den 18-årige nordjyde er allerede at finde i Ajax´ førsteholdstrup, men har ind til videre blot spillet en enkelt kamp i Æresdivisionen.

In this article