Scouternes topkarakter: Cornelius skal købes her og nu.

Bjarne Hansen som er dansk HSV-scout, fortæller at en del klubber har noteret en særdeles høj karakter ud fra Andreas Cornelius navn og nævner at nogle klubber sågar har valgt at trække sig, grundet konkurrence fra økonomisk større klubber.

Til de 2 landskampe i Parken mod Tjekkiet og Bulgarien, sad der repræsentanter fra 31 forskellige klubber og overværede kampen, en stor del af disse klubber, har formentlig haft Andreas Cornelius noteret på blokken. Bjarne Hansen nævner da også at den unge FCK-angriber efterlod et godt indtryk.

-Jeg tror ikke, du vil finde ret mange scouts, der ikke har gradueret Andreas Cornelius til topkarakteren A, udtaler Bjarne Hansen til BT.

-Nogle af klubberne kiggede meget nøje på ham. Andre er hoppet fra efter tirsdag, fordi der ganske enkelt er kommet nogle klubber ind i billedet, som man ikke kan hamle op med. Klubber, der rent økonomisk er for store.

Topkarakteren A gives til en spiller som scouten anbefaler klubben skal købe her og nu.

In this article