U21-landsholdsspiller til FCN

I forbindelse med FC Nordsjællands superliga-kamp mod AGF i eftermiddags, kom det frem, at nordsjællænderne havde sikret sig den nyudnævnte U21-landsholdsspiller Bassel Jradi. 19-årige Jradi, der er et produkt fra B93s ungdomsafdeling, spiller for tiden i 1. divisionsklubben AB. Her bliver han, indtil til sommer hvor han så skifter på en tre et halvårig kontrakt til de danske mestre FC Nordsjælland. Ifølge offensivspilleren selv, en drøm der går i opfyldelse.

“Det er selvfølgelig dejligt. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Det er det man har spillet for hele sit liv, at blive professionel fodboldspiller, og det bliver jeg så endelig nu. Og så til FC Nordsjælland, som efter min mening er Danmarks bedste klub. Det kunne ikke være bedre”, siger Bassel Jradi til bold.dk.

Jradi erkender, at der også var andre muligheder end FCN, men at han ikke var et sekund i tvivl, da nordsjællænderne henvendte sig til ham.

“Der har været andre klubber, der har været interesserede, men da min agent han kom med tilbuddene så var Nordsjælland det første jeg sagde. Det var ikke et specielt svært valg”, siger han.

Bassel Jradi har repræsenteret diverse danske U-landshold i alt 17 gange.

In this article