Ung FCN’er tæt på Superliga

Unge Kristian Lindberg spiller for FC Nordsjællands U19-hold, men fik en startplads i Farum-klubbens sidste testkamp for førsteholdet. Den unge dansker virker tæt på en førsteholdsplads.

FC Nordsjællands U19-spiller Kristian Lindberg startede sidste søndag inde for de forsvarende danske mestre, da de i en testkamp mødte svenske Malmö FF. Den 19-årige offensiv-spiller er klar på mere tid sammen med Kasper Hjulmand og resten af førsteholdstruppen:

”Efter kampen i søndags prøver jeg bare at klø på. Min egen fornemmelse er, at jeg kommer tættere og tættere på holdet, ikke mindst efter Malmö-kampen hvor jeg føler, at jeg gjorde det godt. Jeg var overrasket over, at jeg startede inde mod Malmö, men det var bare fedt. At jeg så kunne krone indsatsen med et mål, var jo bare perfekt.” oplyser den unge spiller til bold.dk.

Selvom førsteholdsfodbolden i FC Nordsjælland for Lindberg virker anderledes end han er vant til, har han ikke haft svært ved at falde til:

“Det er anderledes at spille på førsteholdet end på U19-holdet, men de andre spillere og trænerne er gode til at hjælpe. Det handler om at vise over for dem, at man vil arbejde for sagen og er villig til at lære, så vil de også meget gerne lære fra sig.” slutter Kristian Lindberg.

19-årige Lindberg har optrådt for bade U16-, U17-, U18- og U19-landsholdet. For det landshold han senest har begået sig på, U19, har han været på banen otte gange og scoret tre mål.

In this article