Ung HB Køge-angriber: Det var godt i Utrecht

Utrecht

18-årige Oliver Jørgensen tørner til dagligt ud for HB Køges U19-hold, og i efteråret fik han debut for førsteholdet. Den lovende angriber er netop vendt hjem fra en tur til hollandske Utrecht, og i den forbindelse hev D’ BOLD lige fat i ham. 

Men hvorfor lige Utrecht kunne man fristes til at tænke? Angriberen havde et meget klart svar på det.

– Der opstod kontakt da HB Køge og Utrecht lavede et samarbejde og aftalte, at de kunne sende spillere frem og tilbage på træningsophold fortæller Oliver til dbold.dk

Unge Oliver Jørgensen var afsted hele sidste uge, og vendte hjem i fredags fra det han selv betegner som en god træningsuge.

– Træningsugen var god, det var ikke så fysisk som herhjemme i Danmark. Det er mere teknisk, deres possesion spil og pasninger er betydeligt hurtigere. Jeg trænede med u19-holdet hele ugen, og spillede en kamp for deres u21-hold, siger unge Jørgensen til dbold.dk

18-årige Oliver Jørgensen spiller som tidligere nævnt for HB Køge til daglig. Sådan har det dog ikke altid været – for godt og vel 2 år siden skiftede den træfsikre forward fra Næstved til HB Køge, hvor han netop nu er igang med at gennemføre en ungdomsuddannelse på Haslev Gymnasium, samtidig med de daglige træningspas i HB Køge.

Positionsmæssigt set befinder Oliver Jørgensen sig som central angriber. Den position der i fodboldfagsproget sommetider kaldes en 9’er.

Da snakken til sidst drejede hen på det danske landshold var den unge danske angriber lige så klar i mælet som tidligere.

– Selvfølgelig drømmer jeg om, at blive en del af landsholdet men det kræver hårdt arbejde. Lige nu er mine tanker ikke på A-landsholdet, men istedet på at forblive omkring u18-landsholdet og blive en fast del af HB Køges førstehold slutter HB Køge-angriberen til dbold.dk

In this article