Vestergaard: For gode til 2. Bundesliga

Jannik Vestergaard og Hoffenheim har ikke haft nogen strålende sæson ind til videre og er derfor også stærkt involveret i nedrykningskampen i bunden af tabellen. Faktiskt så involveret at man lige nu befinder sig under stregen, med 10 kampe tilbage og hele 11 point op til redning. Men ender man tredjesidst, kan man dog få lov, at spille play-off om at blive i Bundesligaen. Det er også umiddelbart det man tænker mest på i Hoffenheim.

” Jeg tror, det er tredjesidstepladsen, vi skal gå efter. Nu skal vi først og fremmest tænke på os selv og sørge for, at vi selv får point på kontoen. Når vi har gjort vores arbejde, kan vi kigge på de andre konkurrenter. Men først og fremmest skal vi selv klare vores resultater. Så det er tredjesidstepladsen, vi går efter. Hvis vi vinder vores sidste 10 kampe, så slutter vi højere end det, men det er chancen nok ikke så stor for for nogen af de hold, der er i Bundesligaen”, fortæller Vestergaard til bold.dk.

Ender man således som nr. 16, altså tredjesidst, skal man spille den her vitale play-off mod nr. 3 fra 2. Bundesliga, som lige nu er Kaiserslautern. Det tror danskeren godt man kan klare.

“Det vil være en god mulighed for at blive oppe. Vi burde alt andet lige være bedre end et 2. Bundesliga-hold på trods af, at de har haft en god sæson. Jeg er optimistisk, hvis vi kan matche det spil og den indstilling, vi havde mod Bayern (tabte en tæt kamp 1-0, red.). Hvis vi ikke kan det, så bliver det svært”, siger han og supplerer:

” Vi har 10 kampe tilbage med den i morgen, så der er for tidligt at kalde det en skæbnekamp. Men det er klart, det er en vigtig kamp, når man møder et hold, der også ligger dernede, og med en sejr kan vi isolere dem i bunden, fastslår den 20-årige dansker”, slutter Vestergaard.

Vestergaard og co. skal lørdag ud i et gys af et bundbrag, når man møder bundproppen Greuther Fürth.

In this article