15-årig dansk keeper til prøvetræning i Chelsea

 

Målmandstalent

Siden efteråret har Chelsea holdt et vågent øje med den blot 15-årige Esbjerg-målmand, Lasse Askou Mikkelsen. Nu har interessen nået til et punkt, hvor unge Mikkelsen er blevet kaldt til prøvetræning hos Champions League-mestrene.

Egentlig var det planen at træningsopholdet skulle være gennemført i februar, men på daværende tidspunkt holdt en skade ham hjemme i DK. Det betyder altså at Lasse Askou først er kommet afsted nu, og netop nu oplever forholdene i Chelsea. Drengedrømmen slutter først på fredag, når Lasse igen vender hjem til Danmark og Esbjerg.

– Først og fremmest er det en stor oplevelse for Lasse selv, og vi er derudover glade for, at det har været muligt at sende målmandstræner Niels Aage Teilmann med, så han kan få et fagligt udbytte og inspiration til den daglige træning med vore største målmandstalenter, udtaler ungdomselitechef Niels Erik Søndergård til tipsbladet.

15-årige Mikkelsen forlængede i januar måned sin kontrakt med 3 år, og udtalte i den forbindelse at målene lige nu er debut for førsteholdet og udvælgelse på U16-landsholdet.

In this article