Esbjerg-talent forlænger til 2015

Esbjerg har på to dage nu, forlænget med 2 talenter, i går forlænget de kontrakten med Kian Hansen, og i dag har de så valgt at forlænge med back-talentet Jonas Knudsen.

Den 20-årige venstreback Jonas Knudsen, har i dag valgt at sætte sin signatur på en kontraktforlængelse, som binder ham til Esbjerg, frem til sommeren 2015.
Han gør dermed det samme, som hans holdkammerat Kian Hansen gjorde i går, da han valgte at forlænge med Esbjerg i går tirsdag.
Jonas Knudsen selv er glad for forlængelsen, og tror på en lys fremtid for Esbjerg, i den bedste danske række.

-Jeg er fodboldmæssigt inde i en god udvikling, jeg er glad for at spille i EfB og kan ikke rigtig se grunde til ikke at forlænge samarbejdet. I de kommende to sæsoner tror jeg på spændende sportslige muligheder i EfB, og hvis vi kan holde sammen på truppen, tror jeg, vi kan placere os i den bedste halvdel af Superligaen. Hvis vi ikke havde fået den dårlige start i denne sæson, havde vi ikke været en del af bundstriden. Også økonomisk ser klubben ud til at være på vej mod tider, der er knapt så pressede, udtaler Jonas Knudsen til klubbens hjemmeside.

Jonas Knudsen har i en alder af blot 20år, allerede spillet 63 førsteholdskampe, spilleren debuterede tilbage i 2012.
Esbjerg-træner Jess Thorup, tror på en lys fremtid, for den unge back.

-Jonas blev i sæsonen i Betsafe Ligaen en grundsten i vores defensiv og har siden fortsat den rivende udvikling. Fysisk er han trods sin unge alder en af de stærkeste defensive spillere i Superligaen. Han ved selv, at han fortsat skal arbejde med at udvikle sit offensive spil, så han kan blive den profil i ligaen, talentet berettiger til, udtaler Jess Thorup.

In this article