Fiorentina klar med trecifret millionbeløb for dansker

Skærmbillede 2013-03-31 kl. 14.51.02

 

Nu skal vi til det igen – endnu et Viktor Fischer-rygte er startet. Italienske Fiorentina meldes interesseret i den unge dansker.

Det tidligere FC Midtjylland- og AGF-talent Viktor Fischer har haft en særdeles god første sæson hos de hollandske mestre Ajax, hvor han efterhånden spiller fast på førsteholdet og en gang i mellem laver en lækker kasse eller to. Som de fleste talenter i Europa, men specielt i Ajax bliver der holdt et godt øje med unge gode spillere – jyden har været rygtet til både England og Spanien, men nu meldes en italiensk klub interesseret.

Der er ikke tale om en af de italienske giganter, men stadig en god og stor klub, der før har haft danskere på kontrakt – der er tale om Firenze-klubben Fiorentina. Den italienske avis Corriere dello Sport skriver at de lilla-klædte italienere er parate til at betale 112,5 millioner kroner for Fischer, der i weekenden kom over sin scoringskrise, som havde været to måneder.

Spillere som Martin Jørgensen og Per Krøldrup har igennem flere sæsoner repræsenteret Fiorentina både i Serie A og i Champions League. Fiorentina har dog ikke været en del af den store europæiske klubturnering siden 2009/2010-sæsonen. Martin Jørgensen scorede for øvrigt i en gruppekamp mod Liverpool den sæson.

In this article