Fischer højt på eksklusiv liste

Fischer!

Viktor Fischer

 

Viktor Fischer mig her og Viktor Fischer mig der – danskeren er hot for tiden og har efterhånden været det et godt stykke igennem denne sæson. Danskeren ligger i toppen på ny liste.

Amerikanske Bleacher Report laver hvert år en ny liste over de bedste talenter i fodboldverdenen. Tyve teenagere er blevet placeret på en liste, der beskriver hvor stort talentet hos den enkelte spiller er. På listen skal man forbi spillere som Chelseas Lucas Piazon, Liverpools Raheem Sterling, Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain og Chelseas Romelu Lukaku før man finder 18-årige Viktor Fischer på en flot fjerdeplads.

Ved beskrivelsen af Fischer står der:

”Viktor Fischers potentiale er længe blevet hypet af både fans og eksperter, men det har været denne sæson at man har set hans talent eksplodere til fuldt udbytte for den hollandske klub Ajax. Den danske forward er en klinisk afslutter med et klogt hoved på skuldrene. Han har scoret ti mål i alle turneringer denne sæson. Manchester United er bare en af kontinentets eliteklubber, som jagter hans underskrift,” skriver bleacherreport.com.

Nummer et på listen er Real Madrids kun 19-årige centerback Raphaël Varane, som også har spillet en rigtig god sæson for den madrilenske storklub

In this article