Højbjerg om Bayern debut: Føles stadig som en drøm

Pierre Emile Højbjerg

Igår fik stortalentet debut for mægtige Bayern München, som kun 17 årige. Den hurtige debut var ny rekord i Bayern, som allerede har sikret sig det tyske mesterskab. Med 20 minutter igen kom danskeren ind til sin første optræden for tyskernes førstehold og det var en oplevelse, han stadig ikke helt kan forstå.

“Det var min drengedrøm, der gik i opfyldelse. Jeg ved godt, at det er sket, men det føles stadig som en drøm,” jubler teenage-talentet i tyske medier.

Højbjerg var selvfølgelig nervøs inden kampen, men han skulle kun bruge nogle minutter på, at finde sig til rette på banen.

“Selvfølgeig skulle jeg lige bruge et par minutter på at komme ind i kampen. Sådan er nok for alle, når man kun er 17 år. Men det var en fantastisk oplevelse,” siger Højbjerg som havde hele familien, og holdet til at støtte sig.

“Hele min familie var der, og det var selvfølgelig skønt. Men hele holdet er der også for mig. Jeg har det rigtig godt i Bayern München, hvor alle kun vil én det bedste,” fortæller  den unge Bayern München-spiller.

Pierre-Emile Højbjerg kom til Bayern fra Brøndby IF, som ikke kunne holde på stortalentet. Han er spået en stor fremtid, både på landshold og i det tyske.

In this article