Komet-Højbjerg: Ringer Morten Olsen er jeg klar

Skærmbillede 2013-04-13 kl. 19.39.34

Lørdag var en fantastisk dag på D’ BOLD-redaktionen. Vores skønne fokuspunkter blev blandet; unge danske talenter og fodboldspillere i udlandet blev samlet i en smuk Bayern München-debut til den blot 17-årige dansker, Pierre-Emile Højbjerg.

Den unge dansker har fået et hav af omtale herhjemme ovenpå debuten, og Morten Olsen har udtalt at Pierre-Emile Højbjerg selvfølgelig er “en mand for fremtiden”. Hovedpersonen selv har dog ikke gjort sig de store tanker om det danske landshold endnu, men skulle Morten Olsen ringe, ville han stå klar.

– Ringer Morten Olsen, er jeg klar, men det er slet ikke noget, jeg har i hovedet. Det skal nok komme, når tiden er inde. Tingene behøver heller ikke altid gå så hurtigt. Jeg skal have min tid, og når jeg er klar, synes jeg også, jeg skal have lov at spille på landsholdet. De mennesker der skal træffe de beslutninger, er erfarne og kompetente mennesker, og de ved godt, hvornår jeg er klar, udtaler Pierre-Emile Højbjerg til tipsbladet.dk.

Da Højbjergs mor er fransk, kan han egentlig selv vælge, hvorvidt han ønsker at spille for det danske eller det franske landshold. Netop derfor er Morten Olsen også så opmærksom på ham, og har udtalt at man selvfølgelig vil prøve at holde fast på ham og gøre ham til en del af det danske landshold. Heldigvis for det danske landsholds fremtid har Pierre-Emile selv udtalt, at det danske landshold er målet lige nu.

Får Højbjerg tidlig debut i samme stil som Fischer, eller skal vi vente et par år endnu, før vi lov til at se ham brillere for det danske landshold?

 

In this article