Patrick Olsen udtaget til pokalsemifinale

Patrick Olsen

Den tidligere Brøndby-knægt Patrick Olsen tog i sommers skridtet fra Vestegnen til de italienske giganter Inter Milano. Her har den 18-årige midtbanespiller ikke engang været et år, før han allerede nu er blevet udtaget til en kamp for Inters førsteholdstrup, nemlig pokalsemifinalekampen mod Roma i aften. Her håber Olsen selvfølgelig på spilletid.

“Det er fedt at få opfyldt et af mine mål, som jeg satte mig for før sæsonen. Om jeg så får spilletid i kampen, kan kun tiden vise”, siger Patrick Olsen til sporten.dk.

18-årige Olsen ved dog også, godt lidt hvad der ligger til baggrund for hans udtagelse. Mange af de bærende førsteholdsspillere for Inter er nemlig skadet. Han føler dog alligevel, at han har gjort sig fortjent til udtagelsen.

“Det er stort at være en del af truppen til kampen, selvom jeg godt ved, at der er nogle skader.”

“Jeg har trænet mere og mere med førsteholdet på det sidste, så det er jo vildt fedt, at jeg har fået vist ‘mister’ (cheftræner Andreas Stramaccioni, red.), at jeg kan være med, hvor det for alvor gælder”, siger han.

Til aftenens kamp mod Roma har knægten fra Tårnby valgt nr. 90 at spille i. Noget der nok vil gøre forældrene ekstra stolte hvis Patrick Olsen kommer på banen.

“Jeg har valgt nummer 90, da det er årstallet, hvor mine forældre fandt sammen. Desuden var nummer 6 allerede optaget, siger Patrick Olsen med henvisning til sit favoritnummer.”

“Det bliver en helt særlig oplevelse at være en Tårnby-dreng, der skal sidde på mægtige San Siro med støvlerne på”, slutter Olsen.

Patrick Olsen og Inter skal forsøge at indhente Romas 2-1 føring fra den første semifinale, når kampen kl. 20.45 fløjtes i gang på det mægtige San Siro.

In this article